Beau 2

26/05/2023

Heb jij Beau al leren kennen als klant?

Werk jij al met onze Beau app? Nog niet? Zonde, want met deze app op je smartphone of tablet beschik je over een handige communicatiemiddel met je huishoudhulp en kantoor. Communiceren en berichtjes doorgeven was nog nooit zo makkelijk.

Wat/wie is Beau?

Beschouw Beau gerust als jouw persoonlijke assistent die de communicatie met je consulent en je huishoudhulp stroomlijnt. Onder meer de volgende zaken zijn mogelijk via de app:

  • Bellen met je kantoor/consulent

Met een simpele druk op het icoontje van de telefoon bel je meteen je dienstenchequekantoor van Blink. Handig en snel, gedaan met opzoeken van nummers. Bovendien kun je ook boodschappen doorgeven via de app. Zo hoef je zelfs niet te bellen of te appen.

  • Altijd zicht op de planning

    Alle prestatie worden netjes in Beau geregistreerd. Je hebt dan ook altijd een up-to-date overzicht van de geleverde prestaties en de planning voor de komende tijd. Eventuele wijzigingen worden ook meteen in de planning opgenomen. De consulent blijft wel verantwoordelijk voor aanpassingen en wijzigingen.
  • Stuur rechtstreeks een berichtje naar je huishoudhulp

Een berichtje, een specifieke vraag of een takenlijstje? Dit stuur je voortaan via Beau. De huishoudhulp krijgt het meteen een melding in haar/zijn app. Zelfs een complimentje geven is mogelijk.

  • Een schadegeval doorgeven

    Via de app geef je razendsnel en met een foto eventuele schade door aan je vaste consulent.

Weet dat het gebruik van Beau volledig gratis is. Verplicht is de app niet, maar Beau biedt zeker en vast een toegevoegde waard. Je kunt de app makkelijk downloaden in de App Store of in de Play Store.

Zit je nog met vragen?

Vragen over Beau, kun je wel wat hulp gebruiken of wens je je inloggegevens te kennen? Contacteer je dienstenchequekantoor. We helpen je graag verder met al je vragen.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!