In de leefwereld van het huishouden creëren we
een warme “thuis”
voor mensen.

Shutterstock 1103218688

We geloven dat huishoudhulpen van enorm groot belang zijn! Ze dragen bij aan het geluk van een ander gezin, worden daar zelf gelukkig van en dragen op die manier ook weer bij aan het geluk van hun eigen gezin.
We zien het daarom als onze verantwoordelijkheid om deze schitterende mensen een warm thuis aan te bieden. Waar ze zichzelf kunnen zijn, kunnen groeien én gewaardeerd worden.

We geloven dat het huishouden van enorm groot belang is voor het geluk van een gezin, maar dat niet iedereen gelukkig wordt van het huishouden doen. We houden ervan om mensen te “ontzorgen” in hun huishouden, een dienstverlening die bijdraagt tot het creëren van een warm thuis. En gezien we ons bevinden in de uiterst persoonlijke sfeer doen we dat op een uiterst persoonlijke manier: op maat van je authentiek huishouden!

Shutterstock 556492396

We laten een
ongeziene indruk na.

Het is ogenblikkelijk en goed geregeld

We streven naar de hoogste kwaliteit van dienstverlening, op alle domeinen. Door de kwaliteit die geleverd wordt door onze huishoudhulpen alsook in alle omringende aspecten zoals communicatie, coördinatie & organisatie. Bij ons ben je zeker dat het in orde komt. We houden van transparantie, heldere afspraken en duidelijke communicatie. Je kan op ons rekenen, je mag op ons vertrouwen!

We gaan een trapje hoger

We werken elke keer opnieuw op maat. Op maat van jou en je huishouden. En op maat van jou en de manier waarop je graag werkt als huishoudhulp. We gaan in gesprek om samen en op een gefundeerde manier te bepalen wat jouw huishouden of je persoonlijkheid als huishoudhulp uniek maakt. Behoeften, wensen én voorkeuren. We brengen het in kaart en koppelen je vervolgens op maat. Succes gegarandeerd!

We doen stof opwaaien

We streven ernaar je telkens opnieuw op een positieve manier te raken! Door de manier waarop we denken, handelen en communiceren. Door onze warmte, het gunnen van persoonlijke aandacht en ons groot inlevingsvermogen. Zo zullen we je telkens weten te verrassen en verbazen. In de kleine dingen én op een authentieke manier. Dat is wat ons onderscheidt, dat is wat ons uniek maakt!

Blink in
jouw regio

Contacteer jouw Home Manager in jouw regio!

Werken
bij Blink

Deel uitmaken van een warm team dat anderen laat thuiskomen?

Het team van Blink bestaat uit tal van unieke karakters en sterke profielen die samen een ongeziene indruk nalaten. We werken namelijk op maat van mensen: we ontdekken talenten en sterktes terwijl we aandacht geven aan voorkeuren en wensen.

Wil je ervaren hoe het anders kan? Ontdek de uitblinkers!