Shutterstock 382592437 2
Shutterstock 382592437 2
Shutterstock 382592437 2
Shutterstock 382592437 2
Shutterstock 382592437 2
Shutterstock 382592437 2

Heerlijk én eindelijk!
Iemand die je naar jouw wensen én op maat helpt in het huishouden.

Het is direct geregeld

Bij Blink ben je gewoon zeker dat je huishouden in orde komt! Je kan op ons rekenen, je mag op ons vertrouwen. We staan voor je klaar, vandaag en morgen. In een oogwenk én met de glimlach!

We gaan een trapje hoger

We dagen onszelf voortdurend uit om het steeds beter te doen. Nog sterker inleven in je verhaal. Je nog beter te leren kennen en je begrijpen. Om je nog warmer te ontvangen. Elke dag opnieuw!

We doen stof opwaaien

Bij Blink houden we ervan om het authentiek anders te doen. Om in kleine dingen uit te blinken en zo een grootse indruk na te laten. Dat is wat ons onderscheidt, dat is wat ons uniek maakt!

Shutterstock 627677975

Ga voor een vol leven. Geniet van je tijd wetende dat je straks weer lekker thuis kunt komen. Je huishoudhulp van Blink heeft het al allemaal uitstekend voor je geregeld.

Zo doen we het anders bij Blink

Jouw huishouden is uniek.

Jouw huishouden vormt één van de fundamenten van je leven, als persoon én als gezin. Het is dan ook helemaal gevormd naar jouw levensstijl. We erkennen dat en willen je daarom op maat ontzorgen, op basis van jouw uniek huishouden!

De Home Manager van Blink gaat samen met je aan de slag om jouw huishouden in kaart te brengen. Welke zaken dienen er wanneer of tegen welke regelmaat te gebeuren? Zijn er momenten in je agenda die voor een piek in het huishouden zorgen? Zijn er speciale zaken qua onderhoud vereist?

Op basis van deze scan creëren we een helder en overzichtelijk totaalbeeld. Dat vormt de basis en staat ons toe om een goede volgende stap te nemen.

Na de "wat", nu de "hoe"!

Jouw huishouden is enorm persoonlijk en eigen aan de mensen die erin vertoeven. Iedereen heeft zijn specifieke voorkeuren, wensen en vereisten. We willen je dan ook zeer graag ontzorgen op de manier die jou het best past!

Daarom gaat onze Home Manager nog een stapje verder. Nu we weten "wat" er dient te gebeuren, gaan we in gesprek over "hoe" je wilt dat dit gebeurt. Ben je een gestructureerde planner en lijst je graag op wat er dient te gebeuren? Of heb je nood aan iemand die binnenkomt en "ziet en begrijpt" wat er dient te gebeuren alsook de juiste prioriteiten legt? We gaan in dialoog over de gewenste stijl van uitvoering, communicatie en organisatie.

We hechten enorm veel belang aan deze fase. Het is namelijk door deze diepgaande analyse dat we een beter begrip en inzicht krijgen. En dat geeft de mogelijkheid om je écht op maat te gaan matchen.

Uitblinkend gedaan!

Na onze diepgaande analyse hebben we alle informatie in handen om je te gaan matchen met een Huishoudhulp op maat. We matchen jouw profiel met het profiel van de Huishoudhulp op praktisch vlak (aantal uren, regelmaat, kunde) en persoonlijk vlak (uitvoeringsstijl, communicatiestijl, etc.)

Vervolgens geniet je van een doorgronde opstartperiode. We stellen je jouw Huishoudhulp, of zoals wij het noemen "Home Assistant", voor tijdens een gezamenlijk en grondig gestructureerd gesprek. We coördineren samen de opstart van de Home Assistant bij je thuis, volgen kort op en sturen bij waar nodig of gewenst.

Vanaf dat de Home Assistant vlot is opgestart, weten we je op de gepaste momenten te verrassen of verbazen. Met kleine dingetjes, op een authentieke manier! Maar je mag steeds dezelfde open communicatie, proactiviteit en nabijheid verwachten. Want zo, zo kom je thuis bij Blink!

Gezinnen en huishoudhulp
aan het woord

"Ik hou van variatie én lijstjes afwerken! Via de Blink Home Manager kwam ik terecht bij de familie El Hari. Zo heb ik heb steeds afwisseling én weet ik dat ik hen op de best mogelijke manier help."

Huishoudhulp Vera

Image1

Bij Blink luisteren ze echt naar wat je te vertellen hebt en houden ze zo rekening met jou en jouw gezin. Ik blijf bij Blink tot mijn pensioen.

Eric

Huishoudman Eric 2

"Elke dag brengt wel iets anders! We zochten iemand die kon inspelen op de noden van het moment. Dankzij Blink is er nu Vera. Ze is echt geweldig, we worden helemaal op maat én vraag geholpen!"

Familie El Hari

Image1 2

Via deze weg wil ik een "duimpje omhoog" sturen voor onze poetshulp Benjawan. Vorige week vrijdagavond ontdekte wij verse (flanelle) lakens op ons bed. Groetjes een tevreden klant!

Griet

Propere lakens bij Blink

Jouw huishoudhulp
aanvragen?

Shutterstock 439437361