Shutterstock 769486336
Shutterstock 769486336
Shutterstock 769486336
Shutterstock 769486336
Shutterstock 769486336
Shutterstock 769486336

Bij Blink kom je thuis.
Ja hoor, ook jij als Huishoudhulp!

Het is direct geregeld

Bij Blink ben je gewoon zeker dat je huishouden in orde komt! Je kan op ons rekenen, je mag op ons vertrouwen. We staan voor je klaar, vandaag en morgen. In een oogwenk én met de glimlach!

We gaan een trapje hoger

We dagen onszelf voortdurend uit om het steeds beter te doen. Nog sterker inleven in je verhaal. Je nog beter te leren kennen en je begrijpen. Om je nog warmer te ontvangen. Elke dag opnieuw!

We doen stof opwaaien

Bij Blink houden we ervan om het authentiek anders te doen. Om in kleine dingen uit te blinken en zo een grootse indruk na te laten. Dat is wat ons onderscheidt, dat is wat ons uniek maakt!

Shutterstock 265621004

Ervaar de waardering voor jouw inspanningen. Vanwege de tevreden gezinnen. En vanwege ons!
Zo voel je je helemaal thuis bij Blink!

Zo doen we het anders bij Blink

We beginnen bij jou.

We zeggen graag "Welkom!" bij Blink. En menen dat ook! We bouwen aan een warme organisatie en een sterk team van verschillende karakters en persoonlijkheden, terwijl we ieders authentieke zelf waarderen. En daarom vinden we het belangrijk om je beter te leren kennen.

De start bestaat dan ook uit een goed gesprek. Je leert jouw Home Manager, de verantwoordelijke van Blink voor jouw regio, beter kennen en wij leren jou beter kennen. Wat je graag doet, hoe je de dingen graag doet. Wat je goed kan en wat je minder leuk vindt. Of je graag zelfstandig aan de slag gaat of liever lijstjes afvinkt. We brengen het allemaal in kaart.

We willen huishoudens én huishoudhulpen, of "Home Assistants" zoals wij het noemen, namelijk op maat matchen. Dat is voor alle partijen een leukere situatie en geeft jou vooral meer werkplezier!

We begeleiden je van A tot Z.

We vinden het onze verantwoordelijkheid om de juiste match te creëren tussen een Home Assistant en een gezin. Maar ook om deze match te behouden! We zitten dus in op intense begeleiding, van A tot Z.

Na de kennismaking gaan we op zoek naar een juiste match qua huishouden. We introduceren je, gaan samen op kennismakingsgesprek, doen samen de opstart en helpen je met de eerste sessies. Met raad & daad staan we je nabij en je kan altijd op je Home Manager terugvallen.

Ook een hele poos na de opstart! We blijven in contact, staan je bij wanneer nodig of gewenst en nodigen je bovendien ook heel graag uit voor heel wat teamactiviteiten. Je voelt je dus écht deel van een team.

Waardering, elke dag opnieuw!

We geloven heel sterk dat het huishouden van een gezin bijdraagt aan het geluk en welzijn. En mensen die helpen om een ander zijn of haar welzijn en geluk te creëren, dat zijn uitblinkers in onze ogen.

Dat is ook de reden waarom wij onze Home Assistants op handen dragen. Jullie zijn geweldig waardevol voor heel wat mensen, en dat waarderen wij op onze manier dan weer.

We willen jou dan ook een warme organisatie, een fijn team, een helpende hand of een luisterend oor bieden. Elke dag opnieuw! Want zo... zo kom je thuis bij Blink.

Gezinnen en huishoudhulp
aan het woord

"Ik hou van variatie én lijstjes afwerken! Via de Blink Home Manager kwam ik terecht bij de familie El Hari. Zo heb ik heb steeds afwisseling én weet ik dat ik hen op de best mogelijke manier help."

Huishoudhulp Vera

Image1

Bij Blink luisteren ze echt naar wat je te vertellen hebt en houden ze zo rekening met jou en jouw gezin. Ik blijf bij Blink tot mijn pensioen.

Eric

Huishoudman Eric 2

"Elke dag brengt wel iets anders! We zochten iemand die kon inspelen op de noden van het moment. Dankzij Blink is er nu Vera. Ze is echt geweldig, we worden helemaal op maat én vraag geholpen!"

Familie El Hari

Image1 2

Via deze weg wil ik een "duimpje omhoog" sturen voor onze poetshulp Benjawan. Vorige week vrijdagavond ontdekte wij verse (flanelle) lakens op ons bed. Groetjes een tevreden klant!

Griet

Propere lakens bij Blink

Werken als
huishoudhulp

Shutterstock 600089663