Schermafbeelding 2020 09 18 om 11 04 43

18/05/2021

Sensibiliseringscampagne 2021:

Zorg voor de veiligheid van je huishoudhulp, zorg voor werkomstandigheden die 5 sterren verdienen.

De derde sensibiliseringscampagne voor de klant werd gelanceerd. De doelstelling van deze campagne is het sensibiliseren van de dienstenchequegebruikers en hen aanmoedigen om goede praktijken toe te passen in het kader van een veilige werkomgeving voor hun huishoudhulp. Het is belangrijk dat zij de veiligheid van hun huishoudhulp garanderen en hem/haar een 5 sterrenwerkplek aanbieden!

THE SAFEST PLACE TO WORK! *****

Om deze 5 sterren te behalen en de veiligheid van de huishoudhulp te garanderen, moet er rekening worden gehouden met verschillende aspecten:

1. De omgeving:

Huishoudhulpen hebben meerdere klanten, er zijn evenveel werkplekken als dat er woningen zijn. Om hun veiligheid te verzekeren, moet de klant enkele voorzorgsmaatregelen nemen: zoals opgeruimde en overzichtelijke ruimtes, elektrische installaties die in goede staat zijn en huisdieren die we liever buiten zien.

2. Het materiaal:

Dit was reeds het thema van een voorgaande campagne en het blijft een belangrijk element als het om veiligheid gaat. Huishoudhulpen hebben een uitrusting nodig die zowel veilig, gezond als comfortabel is. De winnende combinatie is veilig, hygiënisch en ergonomisch materiaal.

3. De gezondheid:

Schoonmaakproducten, ziektes, omgevingstemperatuur, tabak … kunnen een impact hebben op de gezondheid van de huishoudhulpen

Voor meer informatie, check dan zeker https://vorm-dc.be/nieuwsberic...

Campagne 2021 NL

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!