Ontwerp zonder titel 41

08/09/2023

Welkom bij Blink!

Met trots heten we iedereen binnen Runtime van harte welkom bij Blink. Wij zijn verheugd om jullie te verwelkomen in onze online thuis.

Zoals sommigen van jullie wellicht al weten, hebben we recentelijk Runtime overgenomen, en we willen benadrukken dat onze toewijding aan kwaliteit en uitstekende service onveranderd blijft. We zijn vastbesloten om de hoogwaardige diensten voort te zetten die jullie gewend zijn, maar nu onder de naam Blink.

Wat verandert er voor jullie als klanten? Heel weinig, behalve dan onze naam en misschien een paar visuele aanpassingen. Ons toegewijde team van professionals blijft dezelfde hoogwaardige schoonmaakdiensten leveren waarop jullie kunnen vertrouwen. Onze missie is nog steeds om jullie huizen stralend schoon te maken, terwijl we jullie kostbare tijd vrijmaken voor wat echt belangrijk is.

We willen jullie bedanken voor jullie vertrouwen in Runtime en vragen om dat vertrouwen nu te plaatsen in Blink. We staan altijd open voor feedback en suggesties om onze diensten verder te verbeteren en aan jullie behoeften te voldoen.

Nogmaals, welkom bij Blink! We kijken ernaar uit om onze samenwerking voort te zetten en te blijven werken aan een schone en comfortabele omgeving voor jullie allemaal.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!