Flos 2018 Park 51 72 Dpi Fotografie Valerie Clarysse 108

27/01/2019

We creëren een warm thuis voor heel wat mensen. En starten aan onze missie vanuit Hasselt.

Een organisatie die het anders doet op vlak van hulp in het huishouden.

Een organisatie die enerzijds gezinnen op maat ondersteunt in het huishouden en dat tot uiting laat komen in alle aspecten van de samenwerking. Een organisatie die anderzijds huishoudhulpen waardeert en met appreciatie voor hun authentieke persoonlijkheid kansen biedt en op maat uitdagingen aanreikt. Dat zijn wij, Blink. Leer ons kennen en je ervaart wat we bedoelen met "En je komt thuis!".

We kennen onze officiële start in februari 2019 en namen onze intrek op Parc 51 in Hasselt, een schitterende werkomgeving die voldoet aan alle nieuwe vereisten en functionaliteiten. Van hieruit begeleiden en coördineren we onze Home Managers die per regio ter beschikking staan van gezinnen en huishoudhulpen. We kiezen er namelijk bewust voor om niet te werken met lokale kantoren maar net onze Home Managers mobiel te maken. Ze komen dus héél graag naar je toe om je te leren kennen!

Wil je graag meer over ons weten? Ontdek deze website, onze Facebook-pagina of neem contact met ons op via hallo@blinkhome.be.

Schrijf je in voor
onze nieuwsbrief!